• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Dekreuen

Klein Alpenhof beschikt over een drietal dekreuen die alle drie door ons zelf zijn gefokt en door de Raad van Beheer alle drie perfect gekeurd zijn op heupen en ellebogen. Namelijk allemaal HD-A met een Norbergwaarde 40 en helemaal ED-vrij.

Deze reuen stellen we ter beschikking voor het dekken van uw teef. Wilt u uw teef laten dekken? Dan is het van belang de heupen en ellebogen van uw teef te laten controleren door een goede dierenarts om te weten of zij geschikt is om mee te fokken! Dit om een goed berner sennen ras in stand te houden!

Woont u niet in de buurt van Lunteren? Dan kan uw teef enkele dagen bij ons logeren. Het is wel van belang te weten op welke dag de loopsheid is begonnen. U kunt dan vanaf de 9e dag met uw teef bij ons komen om haar te laten dekken. Wel graag op tijd doorgeven wanneer u wilt komen.

Dekreu Astor

Astor van Klein Alpenhof is een super lieve enthousiaste hond, die het met iedereen kan vinden. Astor heeft een laag, compact, maar stevig postuur met een grote imposante kop. Heeft al veel ervaring met dekken.  Schofthoogte 52 cm

Download document:

 

Dekreu Waldo

Waldo van Klein Alpenhof is een neefje van Astor, en heeft ook een prachtige kop en weer een erg vriendelijk karakter. Waldo is iets groter dan Astor. Het is een erg lieve vrolijke reu van nu 5 jaar. Waldo heeft al veel ervaring met dekken.

Download document:

 

 

Dekreu Zazu

Zazu is een leuke enthousiaste reu van net twee jaar. Hij heeft een vrolijk karakter. Hij is pas voor het eerst vader geworden van een nest van 13 mooi getekende pups. Ook Zazu is perfect gekeurd op heupen en ellebogen. HD-A met Norbergwaarde 40 en ED-vrij.

 

 

 

Nieuws

Eerste helft augustus berner sennen pups beschikbaar Donderdag 1 augustus Eerste helft augustus berner sennen pups beschikbaar

We hebben nog wat berner sennen pups met stamboom beschikbaar die per direkt of per half augustus het nest mogen verlaten

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...