• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Dekreuen

Klein Alpenhof beschikt over een drietal dekreuen die alle drie door ons zelf zijn gefokt en door de Raad van Beheer alle drie perfect gekeurd zijn op heupen en ellebogen. Namelijk allemaal HD-A met een Norbergwaarde 40 en helemaal ED-vrij.

Deze reuen stellen we ter beschikking voor het dekken van uw teef. Wilt u uw teef laten dekken? Dan is het van belang de heupen en ellebogen van uw teef te laten controleren door een goede dierenarts om te weten of zij geschikt is om mee te fokken! Dit om een goed berner sennen ras in stand te houden!

Woont u niet in de buurt van Lunteren? Dan kan uw teef enkele dagen bij ons logeren. Het is wel van belang te weten op welke dag de loopsheid is begonnen. U kunt dan vanaf de 9e dag met uw teef bij ons komen om haar te laten dekken. Wel graag op tijd doorgeven wanneer u wilt komen.

Dekreu Astor

Astor van Klein Alpenhof is een super lieve enthousiaste hond, die het met iedereen kan vinden. Astor heeft een laag, compact, maar stevig postuur met een grote imposante kop. Heeft al veel ervaring met dekken.  

Download document:

 

Dekreu Waldo

Waldo van Klein Alpenhof is een neefje van Astor, en heeft ook een prachtige kop en weer een erg vriendelijk karakter. Waldo is iets groter dan Astor en is nog een jonge reu met veel energie. Hij heeft ook al enige ervaring met dekken.

Download document:

 

 

Dekreu Rowan

Rowan van Klein Alpenhof is nog een erg jonge vriendelijke dekreu die nog enige ervaring moet opdoen. Rowan zal nog wat grover worden, maar staat al wel hoger op de poten dan Astor en Waldo. 

Download document:

 

 
Nieuws

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...