• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Dekreuen

Klein Alpenhof beschikt over een drietal dekreuen die alle drie door ons zelf zijn gefokt en door de Raad van Beheer alle drie perfect gekeurd zijn op heupen en ellebogen. Namelijk allemaal HD-A en helemaal ED-vrij.

Deze reuen stellen we ter beschikking voor het dekken van uw teef. Wilt u uw teef laten dekken? Dan is het van belang de heupen en ellebogen van uw teef te laten controleren door een goede dierenarts om te weten of zij geschikt is om mee te fokken! Dit om een goed berner sennen ras in stand te houden!

Het is wel van belang te weten op welke dag de loopsheid is begonnen. U kunt dan vanaf de 8e dag bij de dierenarts bloed laten prikken voor een progesterontest. Dan kan de dierenarts bepalen wat de beste dag is om te komen dekken. Graag op tijd doorgeven wanneer u wilt komen en welke reu u wilt gebruiken

 

 

Dekreu Milo van Klein Alpenhof

Milo is een enthousiaste vrolijke reu van ruim 3 jaar oud. Hij is een zoon van onze favoriete reu Astor. Dus met een sterke bloedlijn in de voorouders en een super karakter.

Download document:

 

 

Dekreu

 

 

 

 
Nieuws

Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

 

Lees meer

Error: element "referenties" bestaat niet.