• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Dekreuen

Klein Alpenhof beschikt over een drietal dekreuen die alle drie door ons zelf zijn gefokt en door de Raad van Beheer alle drie perfect gekeurd zijn op heupen en ellebogen. Namelijk allemaal HD-A en helemaal ED-vrij.

Deze reuen stellen we ter beschikking voor het dekken van uw teef. Wilt u uw teef laten dekken? Dan is het van belang de heupen en ellebogen van uw teef te laten controleren door een goede dierenarts om te weten of zij geschikt is om mee te fokken! Dit om een goed berner sennen ras in stand te houden!

Het is wel van belang te weten op welke dag de loopsheid is begonnen. U kunt dan vanaf de 8e dag bij de dierenarts bloed laten prikken voor een progesterontest. Dan kan de dierenarts bepalen wat de beste dag is om te komen dekken. Graag op tijd doorgeven wanneer u wilt komen en welke reu u wilt gebruiken

 

 

Dekreu Milo van Klein Alpenhof

Milo is een enthousiaste vrolijke reu van ruim 3 jaar oud. Hij is een zoon van onze favoriete reu Astor. Dus met een sterke bloedlijn in de voorouders en een super karakter.

Download document:

 

 

Dekreu Guus van Klein Alpenhof

Guus is een jonge dekreu van bijna 2 jaar oud. Het is een jonge vrolijke reu met een erg lief karakter en een breed krachtig postuur. Guus heeft al wat mooie grote nesten voortgebracht.

Download document:

 
Nieuws

Berner sennen pups beschikbaar Monday 11 September Berner sennen pups beschikbaar

Er zijn nog berner sennen pups beschikbaar van een mooi nestje pups.

Deze pups mogen 3e week oktober het nest verlaten.

Lees meer
Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...