• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Dekreuen

Klein Alpenhof beschikt over een drietal dekreuen die alle drie door ons zelf zijn gefokt en door de Raad van Beheer alle drie perfect gekeurd zijn op heupen en ellebogen. Namelijk allemaal HD-A en helemaal ED-vrij.

Deze reuen stellen we ter beschikking voor het dekken van uw teef. Wilt u uw teef laten dekken? Dan is het van belang de heupen en ellebogen van uw teef te laten controleren door een goede dierenarts om te weten of zij geschikt is om mee te fokken! Dit om een goed berner sennen ras in stand te houden!

Het is wel van belang te weten op welke dag de loopsheid is begonnen. U kunt dan vanaf de 8e dag bij de dierenarts bloed laten prikken voor een progesterontest. Dan kan de dierenarts bepalen wat de beste dag is om te komen dekken. Graag op tijd doorgeven wanneer u wilt komen en welke reu u wilt gebruiken.

Dekreu Iwan

Iwan is een mooie rustige dekreu van 3 jaar oud. Hij heeft hetzelfde vriendelijke karakter als zijn vader Astor. Hij heeft een goede sterke lijn in de voorouders. Zijn opa is 12 jaar geworden en zijn vader Astor ruim 10 jaar.
Iwan brengt erg mooie pups voort. Helemaal ED-vrij en HD-A gekeurd.

Download document:

 

 

Dekreu Milo van Klein Alpenhof

Milo is een jonge vrolijke enthousiaste reu van bijna 3 jaar oud. Hij heeft al een aantal grote nesten met mooie pups voortgebracht. Milo is een zoon van Astor, dus er zit een goede sterke lijn in de voorouders. Helemaal ED-vrij en HD-A gekeurd.

Download document:

 
Nieuws

nog bernedoodle pups beschikbaar Monday 10 October nog bernedoodle pups beschikbaar

Nog een paar bernedoodle reutjes beschikbaar van onze berner sennen teef en de harlekijn koningspoedel Dougal.

Lees meer
bernedoodle pups beschikbaar Tuesday 19 July bernedoodle pups beschikbaar

We hebben weer een mooi nestje bernedoodle pups beschikbaar. Ze mogen half augustus het nest verlaten.

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...