• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Dekreuen

Klein Alpenhof beschikt over een drietal dekreuen die alle drie door ons zelf zijn gefokt en door de Raad van Beheer alle drie perfect gekeurd zijn op heupen en ellebogen. Namelijk allemaal HD-A en helemaal ED-vrij.

Deze reuen stellen we ter beschikking voor het dekken van uw teef. Wilt u uw teef laten dekken? Dan is het van belang de heupen en ellebogen van uw teef te laten controleren door een goede dierenarts om te weten of zij geschikt is om mee te fokken! Dit om een goed berner sennen ras in stand te houden!

Het is wel van belang te weten op welke dag de loopsheid is begonnen. U kunt dan vanaf de 8e dag bij de dierenarts bloed laten prikken voor een progesterontest. Dan kan de dierenarts bepalen wat de beste dag is om te komen dekken. Graag op tijd doorgeven wanneer u wilt komen en welke reu u wilt gebruiken.

Dekreu Astor

Astor van Klein Alpenhof is een super lieve enthousiaste hond, die het met iedereen kan vinden. Astor heeft een laag, compact, maar stevig postuur met een grote imposante kop. Heeft al veel ervaring met dekken.  Schofthoogte 52 cm

Download document:

 

Dekreu Iwan

Iwan is een mooie jonge rustige dekreu van bijna 2 jaar oud. Iwan is een zoon van Astor en heeft hetzelfde vriendelijke super karakter als zijn vader. Hij heeft al wat ervaring met dekken en heeft al mooie getekende nakomelingen voortgebracht. Ook weer HD-A en ED-vrij gekeurd.

Download document:

 

 

Dekreu Zazu

Zazu is een leuke enthousiaste reu van ruim drie jaar. Schofthoogte 65 cm. Hij heeft een vrolijk karakter. Hij werd in 2017 voor het eerst vader van 13 mooi getekende pups. Ook Zazu is perfect gekeurd op heupen en ellebogen. HD-A met Norbergwaarde 40 en ED-vrij.

 

 

 

Nieuws

Pups van Bella gereserveerd Thursday 29 July Pups van Bella gereserveerd

Alle pups van Bella en Milo zijn ondertussen gereserveerd.

Alleen nog een teefje met stamboom beschikbaar van Lizzy en Storm.

Voor meer informatie graag bellen.

Lees meer
pups beschikbaar eind juli Monday 12 July pups beschikbaar eind juli

We hebben van een mooi nestje nog pups beschikbaar. Ze zijn geboren op 24 mei 2021.

De vader is onze dekreu Milo. (zie foto)

Deze pups mogen eind juli het nest verlaten. Voor meer informatie graag bellen op 06-40201498

Lees meer
wachtlijst weer geopend Monday 5 July wachtlijst weer geopend

De wachtlijst staat weer open voor aanmeldingen. Aanmelden graag via de e-mail.

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...