• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Kleinalpenhof met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Kleinalpenhof aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Kleinalpenhof alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Kleinalpenhof niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Kleinalpenhof worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Kleinalpenhof uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Kleinalpenhof worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Nieuws

Pups van Bella gereserveerd Thursday 29 July Pups van Bella gereserveerd

Alle pups van Bella en Milo zijn ondertussen gereserveerd.

Alleen nog een teefje met stamboom beschikbaar van Lizzy en Storm.

Voor meer informatie graag bellen.

Lees meer
pups beschikbaar eind juli Monday 12 July pups beschikbaar eind juli

We hebben van een mooi nestje nog pups beschikbaar. Ze zijn geboren op 24 mei 2021.

De vader is onze dekreu Milo. (zie foto)

Deze pups mogen eind juli het nest verlaten. Voor meer informatie graag bellen op 06-40201498

Lees meer
wachtlijst weer geopend Monday 5 July wachtlijst weer geopend

De wachtlijst staat weer open voor aanmeldingen. Aanmelden graag via de e-mail.

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...