• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Referenties

Boris

Hallo,

Hier even een berichtje vanuit Oosterhesselen. Het gaat heel goed met Boris (Bram), geboren 12-05-2014. Hij groeit goed en is een lieve ondeugende pup! 
De kids zijn er dol op!
Gr. 
Fam. Passier

19-08-2014

Wolf

Hoi Jeanette

Hier is onze Wolf. Ondertussen 3 weken bij ons. (geboren 23 mei '14).
Het gaat kei goed met hem. Thuis enorm ondeugend (maar nog niks kapot
gemaakt) en buiten bekijken we het nog het liefst van een afstandje!! 
Erg stoer hoor!
Het is een superbeestje! we genieten volop van hem. Hij is nu 12 weken en weegt 11 kg. En hij vindt het heerlijk om op zijn rug te slapen!
We zijn enorm blij met hem. En ook met de zorg die hij bij jullie heeft gehad. Jullie zijn GEWELDIG! En namen de tijd voor ons. En had daar een heel goed gevoel over!

In de buurt is hij al bekend als de lieve kleine berner met de rode zakdoek. (aan zijn riem zit nl een rode zakdoek om zijn nek) Iedereen vindt hem zooo mooi!

Bij ons was hij meer dan welkom!

hebben we vakantie opvang nodig komen we zeker vanuit brabant naar jullie!

met heel veel knuffels van Wolf!

Groetjes Debby

18-08-2014

Quinto

Hallo Jeanette,

7 juli 2014 mochten we dan eindelijk bij jullie een pup ophalen van Luna van Klein Alpenhof en Lord vom Colmberg  genaamd Milan die we zelf Quinto gaan noemen.
Quinto is nu bijna 11 weken oud en groeit goed. We zijn met 9 weken met hem naar de dierenarts geweest voor controle en vaccinaties en helemaal gezond verklaard.
Hij was ook erg goed over jullie te spreken omdat alles er goed verzorgd uitzag en niet alleen wat de pup betreft maar ook qua info enz.

Quinto zelf is heel levendig, hij kijkt wel even de kat uit de boom maar is niet bang en gaat dan ook snel op onderzoek uit.
Af en toe ondeugend maar hij luistert ook heel goed en leert dus heel snel. Met zijn lieve schattige snuitje weet hij iedereen in te palmen.
Ik hoef dus niet te zeggen of we blij zijn met hem…….
Het is alleen jammer dat hij zo snel groeit……


Groetjes,

                     Dave Kloër

Balou

Goedenavond,
 
 
Op 5 oktober, toen 8 weken oud, hebben wij Balou opgehaald bij Klein Alpenhof. Hij kwam uit een nest van 10.
De ontvangst toen we de eerste keer kwamen kijken was erg hartelijk. Echt met liefde voor de dieren, in het mooie Lunteren.
Balou was vrij snel ook zindelijk, een bench moest hij niets van hebben. Dat is te klein voor deze snel groeiende 'man'. Wel hebben we wat problemen gehad met zijn darmen; kiezels eten, sokken eten. Tja, daar zijn ze ook niet voor bestemd. Balou is lief, aanhankelijk, speels en heeft een turbo motor met energie. Inmiddels zijn we op de 3e cursus met hem en luistert hij steeds beter, ook als er andere honden bij zijn. Hij is leergierig en uiteraard soms ondeugend. Het meest geliefde plekje in het park? De beek ! Nog niet om in te zwemmen, maar wel om te staan en te springen. En echte waterrat. Binnenkort gaat Balou terug naar Klein Alpenhof voor zijn zomervakantie. Lekker uit logeren. We zijn benieuwd!
 
 
Tot in juli,
Groeten Frank & Els
 
12-06-2014

BRAM

Hoi jeanette

Vandaag de stamboom ontvangen van onze Bram. Nog bedankt.

Het gaat super met Bram. Wat is ie mooi en lief! Een echte lieve familie hond.hij groeit als kool en is gezond en houdt van lekker spelen met iedereen die hij tegen komt.

Op puppy training steelt hij de show met zijn mooie zachte haar en lief karakter.kortom we zijn heel blij met hem!

Vriendelijke groeten,

marjolein

(Op de foto met bloemetjes is bram net 2dagen bij ons en die met het touwtje 2 weken hier.en die binnen voor de boeken kast is hij 12 weken oud! wat is ie mooi he!)

FENNA

FENNA geboren 23-02-2014.

Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Ze weet precies hoe het er aan toe gaat in ons gezin van 5 personen en weet dan ook met wie ze wel een dolletje kan maken, terwijl er NEE wordt gezegd.

Wanneer ze haar wakkere uurtje heeft, kijkt ze eerst rond zo van wat zal ik nu weer eens gaan doen? Met de Fam. van Maanen hebben we goed contact, waardoor ze ook als vraagbaak fungeren. We hopen nog heel veel en heel lang plezier van Fenna te hebben, want het is een fantastische hond. Een pluim voor de Fam. van Maanen hoe ze alles met volle overgave begeleiden.

Groetjes Fam. Holtmans ( 09-05-2014).

DEEJAY

Wij willen jullie laten weten dat wij erg gelukkig zijn met onze Deejay. Het is een schat van een hond. Hij is erg lief en natuurlijk ook af en toe ondeugend!! Hij groeit als kool. Ondertussen zitten wij ook met Deejay op puppycursus en hij vindt het geweldig. Het is een hele leergierige hond en neemt alles heel erg snel op!

Hij hoort helemaal bij ons gezin, we hebben er een kind bij gekregen, haha.. Deejay is een hele gezonde sterke pup; dit moest ik ook even van de dierenarts doorgeven. Ze kon echt zien dat Deejay bij een goede fokker vandaan kwam!!

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!!

Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen.

BRAM

Hallo familie Van Maanen,

Bijna twee jaar geleden hebben we jullie gevonden via internet. We zochten een Berner Sennen pup, een reu. We kregen te horen dat jullie hond Kyra in verwachting was en over niet al te lange tijd jongen zou krijgen.

We werden gebeld toen de 11 puppY's geboren waren. Toen ze groot genoeg waren mochten we onze Bram uitkiezen. Met 8 weken mochten we hem ophalen. Die keren dat we bij jullie waren werd ons veel uitgelegd: hoe jullie werken, de medicatie, info over dit ras, over de stamboom, chip en waar je vooral op moet letten met dit hondenras, zoals heupen en ellebogen. Dit alles gaf ons een goed gevoel.

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Hij geniet van het leven bij ons op de boerderij en wij van hem!

Vriendelijke groeten,

Familie Lodders uit Dronten

15-01-2012

Nieuws

Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

 

Lees meer

Error: element "referenties" bestaat niet.