• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen fokker

Klein Alpenhof is een ervaren Berner Sennen fokker uit Midden Nederland. Sinds 2002 fokken we prachtige honden en sinds 2005 fokken we alleen nog Berner Sennenhonden, ons favoriete ras. Vanaf dat moment hebben we ook onze kennelnaam toegewezen gekregen.

Klein Alpenhof beschikt we over alle nodige diploma’s en papieren om zich een officiële Berner Sennen fokker te mogen noemen. U vindt onze Berner Sennen fokkerij in Lunteren. Wij wonen met ons gezin en Berner Sennenhonden op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei, omringt door bossen en groen. Dit is een fijne plek voor onze Berner Sennenhonden, waaronder onze dekreu genaamd Bumper.

Klein Alpenhof is dé fokker voor gezonde en mooie Berner Sennenhonden

Wij stellen onze dekrue Bumper ter beschikking, maar we kunnen ook zoeken naar een andere dekreu met een goede stamboom. Onze Bumper is HD-A gekeurd met een Norbergwaarde van 40 en is tevens ED-vrij.

Deze eisen stelt de Berner Sennen fokker aan alle reuen en teven. Berner Sennenhonden zijn namelijk gevoelig voor het ontwikkelen van heupdysplasie en elleboogdysplasie, een afwijking die gedeeltelijk erfelijk bepaald is. De teven die we willen laten dekken en reuen waarmee gedekt wordt worden dan ook eerst beoordeeld door de Raad van Beheer. Alleen zo kunnen we mooie en gezonde pups fokken.

Als de teef dragend is, kunnen we de pups na ongeveer negen weken verwachten. Na acht weken zijn zij sterk genoeg om het nest te verlaten en mee te gaan naar hun nieuwe baasjes. Onze Berner Sennen fokker is erg betrokken en staat dan ook na de overdracht altijd voor u klaar.

Nieuws

boulab, bernedoodle en berner sennen  pups beschikbaar Friday 23 September boulab, bernedoodle en berner sennen pups beschikbaar

Er zijn nog twee leuke boulab pups per direct beschikbaar. Een reutje (VERKOCHT) en een teefje.

Ook nog enkele berner sennen pups beschikbaar (REUTJES)

Nog mooie bernedoodle pups per direct beschikbaar.

Lees meer
mooie berner sennen pups beschikbaar Friday 9 September mooie berner sennen pups beschikbaar

We hebben per direct mooie berner sennen pups met stamboom beschikbaar. Ze zijn geboren op 15 juli 2022. DEZE PUPS ZIJN GERESERVEERD

De pups van het nestje van Fleur en Anton zijn binnenkort ook beschikbaar. Die mogen half oktober het nest verlaten. Buitenlandse voorouders. Alleen nog REUTJES beschikbaar.

Voor meer info graag bellen.

 

Lees meer
bernedoodle pups beschikbaar Tuesday 19 July bernedoodle pups beschikbaar

We hebben weer een mooi nestje bernedoodle pups beschikbaar. Ze mogen half augustus het nest verlaten.

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...