• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen herplaatsing

Het kan voorkomen dat u een Berner Sennen hond heeft en dat deze niet helemaal past in uw gezinssituatie of dat er een gezinslid is die allergisch blijkt te zijn voor de hond. Ook een echtscheiding of een verandering van uw werksituatie kan er toe leiden dat uw hond in aanmerking komt voor een Berner Senne herplaatsing.

Hulp bij Berner Sennen herplaatsing

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw Berner Sennen liever niet aan een onbekende of aan een handelaar meegeeft. Het komt vaak voor dat een handelaar aan de deur staat om uw hond mee te nemen en dat deze bij een broodfokker terecht komt en nooit de liefde en aandacht zal krijgen die u uw hond gunt. Daarom bieden wij u hulp bij Berner Sennen herplaatsing. 

Hoe werken wij bij Berner Sennen herplaatsing ?

Moet uw hond om welke reden dan ook op zoek naar een nieuw thuis? Wij zoeken voor u het ideale plekje voor uw Berner Sennen. We zullen eerst kijken of de klik er is met de nieuwe eigenaar en of de gezinssituatie goed genoeg is voor uw hond. We zullen zorgen dat u een goed gevoel over zult houden aan de Berner Sennen herplaatsing.

Spoedgevallen voor Berner Sennen herplaatsing !

Bent u om welke reden dan ook genootzaakt om met spoed te zorgen voor uw Berner Sennen herplaatsing? Als uw hond gezond is willem wij hem ook van u overnemen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor tijdelijke opvang in ons hondenhotel en kunnen we samen misschien voorkomen dat uw hond aangeboden wordt voor Berner Sennen herplaatsing.

 

 

Nieuws

Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

 

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...