• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen herplaatsing

Het kan voorkomen dat u een Berner Sennen hond heeft en dat deze niet helemaal past in uw gezinssituatie of dat er een gezinslid is die allergisch blijkt te zijn voor de hond. Ook een echtscheiding of een verandering van uw werksituatie kan er toe leiden dat uw hond in aanmerking komt voor een Berner Senne herplaatsing.

Hulp bij Berner Sennen herplaatsing

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw Berner Sennen liever niet aan een onbekende of aan een handelaar meegeeft. Het komt vaak voor dat een handelaar aan de deur staat om uw hond mee te nemen en dat deze bij een broodfokker terecht komt en nooit de liefde en aandacht zal krijgen die u uw hond gunt. Daarom bieden wij u hulp bij Berner Sennen herplaatsing. 

Hoe werken wij bij Berner Sennen herplaatsing ?

Moet uw hond om welke reden dan ook op zoek naar een nieuw thuis? Wij zoeken voor u het ideale plekje voor uw Berner Sennen. We zullen eerst kijken of de klik er is met de nieuwe eigenaar en of de gezinssituatie goed genoeg is voor uw hond. We zullen zorgen dat u een goed gevoel over zult houden aan de Berner Sennen herplaatsing.

Spoedgevallen voor Berner Sennen herplaatsing !

Bent u om welke reden dan ook genootzaakt om met spoed te zorgen voor uw Berner Sennen herplaatsing? Als uw hond gezond is willem wij hem ook van u overnemen. Ook bieden wij de mogelijkheid voor tijdelijke opvang in ons hondenhotel en kunnen we samen misschien voorkomen dat uw hond aangeboden wordt voor Berner Sennen herplaatsing.

 

 

Nieuws

herplaatser Wednesday 13 March herplaatser

Goed plekje met veel ruimte gezocht voor deze mooie reu met een super karakter!

Lees meer
Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

 

Lees meer

Error: element "referenties" bestaat niet.