• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen kennel

Gaat u op vakantie en wilt u uw hond onderbrengen bij een echte Berner Senner kennel? Dat kan bij Klein Alpenhof. Wij zijn een ervaren fokker met een pension voor Berner Sennenhonden.

Een kennel met echte kennis van Berner Sennenhonden

Wij werken al bijna tien jaar bent Berner Sennenhonden. We fokken ze en hebben zelf ook een aantal. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies hoe we uw Berner Sennen moeten verzorgen tijden de opvang. Bij ons is uw hond in goede handen.

Onze Berner Sennen kennel bevind zich in Lunteren, op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Onze kennel staat tussen de bossen en velden, wat een fijne plek creëert voor de honden. Hier kunnen we lekker met ze wandelen en ze laten spelen.

Wat moet u weten als u uw Berner Sennen wil onderbrengen bij onze kennel

Voordat u uw hond bij ons onderbrengt dient hij of zij de nodige vaccinaties te hebben gehad, namelijk:

  • Een grote cocktail tegen hondenziekte, parvo, leverziekte en leptospirose;
  • Een kleine cocktail tegen leptospirose;
  • Kennelhoest (Bortella) nr. 7 en nr. 8;
  • U moet uw hond laten ontworming & ontvlooien.

Vergeet niet uw vaccinatieboekje mee te nemen als u uw Berner Sennen bij ons komt onderbrengen.

Als u een teef wil onderbrengen en ze is of wordt loops moeten we u helaas teleurstellen. U kunt eventueel een behandeling aanvragen bij uw dierenarts om de loopsheid uit te stellen.

Voor meer informatie over onze kennel of vragen over de beschikbaarheid kunt u vrijblijvend mailen naar info@kleinalpenhof.nl.

Nieuws

Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

 

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...