• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen pension

U kan uw hond meenemen op vakantie, maar u kunt hem of haar ook onder brengen in onze Berner Sennen pension. Wij bieden een fijne plek voor deze honden, met veel ruimte en groen om te wandelen en te spelen.

Voordelen van ons Berner Sennen pension

Als Berner Sennen fokker kennen we het ras door en door, en weten we precies hoe we uw hond moeten verzorgen. U vindt ons pension op onze boerderij in Lunteren, waar we met ons gezin en onze Berner Sennenhonden wonen. Lunteren bevindt zich op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Omringt door heidevelden en bossen is dit een heerlijke plek voor grote honden als Berner Sennens.

Praktische informatie over Berner Sennen pension Klein Alpenhof

Het is belangrijk dat uw Berner Sennenhond de nodige inentingen krijgt, voordat u hem of haar onderbrengt bij ons pension. Dit zijn de inentingen die nodig zijn:

  • Grote Cocktail, tegen hondenziekte, parvo, leverziekte en leptospirose;
  • Kleine Cocktail, tegen leptospirose;
  • Kennelhoest (Bortella) nr. 7 en nr. 8;
  • Ontworming & ontvlooien.

Als u uw Berner Sennenhond bij ons komt onderbrengen dient u uw vaccinatieboekje mee te nemen.

Helaas is het niet mogelijk een loopse teef bij ons onder te brengen. U kunt eventueel uw dierenarts vragen om een behandeling om de loopsheid uit te stellen.

Wilt u meer informatie over ons hondenhotel of wilt u alvast een plekje reserveren voor uw hond? Stuur u vraag per mail naar info@kleinalpenhof.nl.

Nieuws

Aanmelden berner sennen en boulab pups Wednesday 30 November Aanmelden berner sennen en boulab pups

Voor de berner sennen pups en de boulab pups kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

 

Lees meer

Error: element "referenties" bestaat niet.