• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen pension

U kan uw hond meenemen op vakantie, maar u kunt hem of haar ook onder brengen in onze Berner Sennen pension. Wij bieden een fijne plek voor deze honden, met veel ruimte en groen om te wandelen en te spelen.

Voordelen van ons Berner Sennen pension

Als Berner Sennen fokker kennen we het ras door en door, en weten we precies hoe we uw hond moeten verzorgen. U vindt ons pension op onze boerderij in Lunteren, waar we met ons gezin en onze Berner Sennenhonden wonen. Lunteren bevindt zich op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Omringt door heidevelden en bossen is dit een heerlijke plek voor grote honden als Berner Sennens.

Praktische informatie over Berner Sennen pension Klein Alpenhof

Het is belangrijk dat uw Berner Sennenhond de nodige inentingen krijgt, voordat u hem of haar onderbrengt bij ons pension. Dit zijn de inentingen die nodig zijn:

  • Grote Cocktail, tegen hondenziekte, parvo, leverziekte en leptospirose;
  • Kleine Cocktail, tegen leptospirose;
  • Kennelhoest (Bortella) nr. 7 en nr. 8;
  • Ontworming & ontvlooien.

Als u uw Berner Sennenhond bij ons komt onderbrengen dient u uw vaccinatieboekje mee te nemen.

Helaas is het niet mogelijk een loopse teef bij ons onder te brengen. U kunt eventueel uw dierenarts vragen om een behandeling om de loopsheid uit te stellen.

Wilt u meer informatie over ons hondenhotel of wilt u alvast een plekje reserveren voor uw hond? Stuur u vraag per mail naar info@kleinalpenhof.nl.

Nieuws

boulab, bernedoodle en berner sennen  pups beschikbaar Friday 23 September boulab, bernedoodle en berner sennen pups beschikbaar

Er zijn nog twee leuke boulab pups per direct beschikbaar. Een reutje (VERKOCHT) en een teefje.

Ook nog enkele berner sennen pups beschikbaar (REUTJES)

Nog mooie bernedoodle pups per direct beschikbaar.

Lees meer
mooie berner sennen pups beschikbaar Friday 9 September mooie berner sennen pups beschikbaar

We hebben per direct mooie berner sennen pups met stamboom beschikbaar. Ze zijn geboren op 15 juli 2022. DEZE PUPS ZIJN GERESERVEERD

De pups van het nestje van Fleur en Anton zijn binnenkort ook beschikbaar. Die mogen half oktober het nest verlaten. Buitenlandse voorouders. Alleen nog REUTJES beschikbaar.

Voor meer info graag bellen.

 

Lees meer
bernedoodle pups beschikbaar Tuesday 19 July bernedoodle pups beschikbaar

We hebben weer een mooi nestje bernedoodle pups beschikbaar. Ze mogen half augustus het nest verlaten.

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...