• Doornsteeg 1, 6741 LA Lunteren
  • T 0342-418239 / 06-40201498
  • E info@kleinalpenhof.nl

Berner Sennen pup kopen

Berner Sennen pup kopen? U bent altijd welkom op Klein Alpenhof in Lunteren. Wij hebben jarenlange ervaring met het fokken van Benner Sennen pups. We hebben regelmatig pups met stamboom. U bent altijd welkom om onze pups te komen bekijken.

Waar uw Berner Sennen pup kopen

Het is belangrijk dat u zich eerst verdiept in het ras. Wilt u een Berner Sennen pup kopen dan is het belangrijk dat u een fokker zoekt die aangesloten is bij Raad van Beheer. Raad van Beheer voert altijd controle uit bij de fokker om te voorkomen dat er met de verkeerde dieren gefokt wordt. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om een bezoek te brengen om onze pups te bewonderen.

Een gezonde Berner Sennen pup kopen

Het is belangrijd dat de ouderdieren HD en ED vrij zijn. Bij dit ras komt het regelmatig voor dat er problemen met heupen en gewrichten zijn. Daarom laten wij onze ouderdieren altijd röntgenen om er zeker van te zijn dat de ouderdieren 100 % gezond zijn. Een gezonde Berner Sennen pup kopen doet u dus bij Klein Alpenhof. 

Garantie bij een Berner Sennen pup kopen

Gaat u een Berner Sennen pup kopen? Wij leveren al onze pups af met een paspoort en een gezondheidsverklaring. Maar we gaan nog verder, u krijgt bij ons een koopovereenkomst waarin staat dat als er problemen ontstaan in het 1e levensjaar met heupen en ellebogen dan zorgen wij voor een nette tegemoetkoming. Kom langs en vraag naar de voorwaarden. 

Nieuws

aanmelden berner sennen pups Wednesday 30 November aanmelden berner sennen pups

Voor een berner sennen pup kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via een e-mail. Dat kan naar info@kleinalpenhof.nl

Lees meer

Referenties

Fenna, geboren op 23-02-2014.
Op 25 april mochten we onze lieve, leuke, mooie en vooral slimme pup ophalen. Ze is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend. Ze groeit als kool en is al best wel ondeugend. Lees meer

Bram is nu ruim een jaar oud. Het gaat goed met hem. Lees meer...

Nogmaals bedankt voor onze lieve aanwinst. Wij houden verschrikkelijk veel van Deejay!! Groetjes van Dennis en Wilma Muyres en de kinderen. 
Lees meer...